Έχουμε δύο ξεχωριστά συγκροτήματα. Ασχολούμαστε με εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ, συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, μηχανουργεία, πλυντήρια, φανοποιείo, βαφείo.Οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων Volkswagen επιβατικά και επαγγελματικά στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 5.000 m 2 ,σε μια έκταση 6 στρεμμάτων, επί της Εθνικής Αντίστασης 126 στον Φοίνικα. Οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων Audi καθώς και οι πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων CAR EXPERTS στεγάζονται σε νέα ιδιόκτητη μονάδα 3.800 m 2 σε έκταση 6,5 στρεμμάτων, επί της Λεωφ.Γεωργ.Σχολής 105. Το κτίριο της Audi είναι τύπου Hangar , κατασκευασμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του εργοστασίου και εγκαινιάστηκε το 2001.

Και τα δύο συγκροτήματα έχουν συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων των εργοστασίων VW & AUDI , με μηχανουργεία, διαγνωστικά κέντρα, Express Service , τμήματα PDI (προετοιμασίας αυτοκινήτων) και πλυντήρια αυτοκινήτων. Και από τα δύο συγκροτήματα γίνεται πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ από τον πάγκο (χονδρική & λιανική). Πρόσθετα, στην Εθνικής Αντίστασης υπάρχει φανοποιείο και βαφείο. Και στα δυο συγκροτήματα υπάρχει τμήμα κάλυψης εγγυήσεων Kulanz και επανορθωτικών εξορμήσεων του εργοστασίου VW και στην Γεωργικής Σχολής υπάρχει και τμήμα κάλυψης εγγυήσεων Kulanz και επανορθωτικών εξορμήσεων του εργοστασίου AUDI .

Έχουμε εφαρμόσει όλα τα ποιοτικά πρότυπα των εργοστασίων VW & AUDI , στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, στον τρόπο λειτουργίας των διάφορων τμημάτων και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Μέσα στο 2004 πιστοποιηθήκαμε με το ISO 9001:2000 της TUV MS GmbH και το 2007 με το ISO 9001:2008, σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα του VW GROUP σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας μας. Κάθε χρόνο διεξάγονται επαναληπτικές επιθεωρήσεις.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας και η σωστή παροχή υπηρεσιών, μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων και υπηρεσιών, που σκοπό έχουν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Ε.Τ.Ε.Α. είναι από τις παλιότερες εταιρίες αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ασχολείται με την εμπορία αυτοκινήτων από το 1953, αρχικά ως εισαγωγέας αυτοκινήτων εργοστασίου κατασκευής Volkswagen για την Βόρεια Ελλάδα και αργότερα από το 1970, ως αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων Volkswagen και από το 1975 και Audi .Από το 1976, η εταιρία μας άλλαξε νομική μορφή και έγινε Ανώνυμος Εταιρία.Η εταιρία μας είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος-συνεργάτης service Volkswagen - Audi και επαγγελματικών Volkswagen , της KOSMOCAR AE , γενικού εισαγωγέα των παραπάνω εργοστασίων για την Ελλάδα.

Το προσωπικό της εταιρίας είναι περίπου 80 άτομα και συνεχώς εκπαιδεύονται και εξειδικεύονται. Κάθε χρόνο επενδύουμε πάνω από 1.500 εργατοώρες και ποσό μεγαλύτερο των 150.000,00€ σε εκπαίδευση, ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε εσάς και το αυτοκίνητό σας τις καλύτερες υπηρεσίες.

ETEA A.E
 
 
Συγκρότημα Γεωργικής Σχολής
 


 
 

 
 
 
Photo Gallery
 
  Service Audi
 
  Πωλήσεις AUDI
Καλωσήλθατε στήν ΕΤΕΑ Α.Ε.

 


ΕΤΕΑ AUDI Προφίλ

Αρχική
Εταιρία
Πολιτική Ποιότητας
Μοντέλα
After Sales
Νέες Αφίξεις
Προσφορές
Μεταχειρισμένα
Διακρίσεις
Οικονομικά στοιχεία
Νέα
Επικοινωνία